Ærlig Talt – Siden hvor ærlige mennesker ytrer sig.

 

Mit navn er Julie Borup Madsen, og jeg studerer cand.mag. i journalistik på Syddansk Universitet. Inden studiestart fik jeg en idé. Jeg ville starte en blog, hvor der skulle være plads til, at jeg kunne skrive om alle de ting jeg finder interessante i relation til vores samfund. Siden hen har jeg overvejet at skabe endnu mere plads – til andre, der gerne vil have mulighed for at få deres meninger udgivet. Meningen er, at være så favnende som muligt. At lade alle der ønsker det, blive hørt. Vel og mærke i et format, der skaber mere synlighed, hvor man ikke er henvist til et kommentarspor, men rent faktisk har mulighed for at få udgivet sine holdninger i artikelform. På denne måde håber jeg, at kunne bidrage til en mere folkelig samfundsdebat, hvor den enkelte tages seriøst.

Så er du interesseret i at blive hørt, at skabe fokus på et givent emne og at indgå i debat med andre – så skriv til mig, så finder vi ud af det.

 

God læse- og skrivelyst!

2 thoughts on “Velkommen til”

    1. Hej Jette. Det er jeg da utroligt glad for at høre. Beklager mit sene svar, men har ikke haft særligt meget tid til at tjekke op på bloggen det seneste stykke tid. Men du er velkommen til at skrive til mig på julieb91@live.dk.

      Fortsat god dag. 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.